Kuten jo otsikosta näette niin nyt mennää jo 7+6, vaikka omien laskujeni mukaan 7+5. Pieni heitto tuli omista laskelmistani lääkärin laskelmiin. Laskettu aika siirtyi päivällä aikasemmaksi eli 4.9.09.

Neuvolassa siis kävin ensimmäistä kertaa. Täti oli ihan mielettömän mukava, parempaa ei voi edes toivoa. Tänään ei tehty mitään kummallista, käytiin ruokalajeja läpi, keskusteltiin elämästä ja lapsen isästä. Kaikki kirjattiin ylös. Ei siis oikein mitään fiksua kerrottavaa käynnistä.

Seuraava aika on lääkäriin ens viikon keskiviikkona. Aamulla 8 aikaan ja silloin tehdään sisätutkimus ja otetaan verikoe sekä verrataan vauvan kokoa raskausviikkoihin. Odotan jo hieman, koska uusi tilanne mulle. Olen vältellyt gynetutkimusta jo hetken aikaa ja nyt sitten ekaa kertaa, hui.

Kyselin myös tuosta verestä, joka on mieltäni painanut about viikon. Täti totesi, että nyt kun on takana 8 viikkoa niin saattaa olla ns kuukautisvuotoa. Ei siis mitenkään negatiivista, jos rupeaa lisääntymään ja tulemaan kipuja niin heti soitto neuvolaan tai lääkäriin. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja mitään ongelmia ei tule.

Eipä tässä kai muuta tällä erää. Ens viikolla siis lääkäriin. Ompa helpottunut olo kun pääsi ammattilaisen kanssa juttelemaan. Syyskuuta odottaen!