Muutama päivä jälleen kulunut ja kirjoittaminen jäänyt. Olen viettänyt nyt viikonlopun isäni tykönä maaseudulla ja ollut muutenkin aika rennosti - ilman tietokonetta.

Perjantaina koulussa tuli asia julki. Puhuttiin jotain alkoholista ja luokkalaiseni siinä jossain välissä kysyi, että olenko paksuna. Vastasin vain, "aika hyvin arvattu". Voitte kuvitella millainen kuhina siinä pöydässä alkoi. Aluksi eivät uskoneet, mutta luokassa kaikki tajusi jo tilanteen. Kahdesta viimeisestä tunnista ei tullut mitään, eivät pystyneet keskittymään.

Viikonlopun olin sitten isäni luona. Perjantaina en tehnyt mitään ihmeellistä. Oleskelin ja katselin televisiota. Lauantaina sitten taas kävin nuoremman siskoni kanssa keskustassa ja touhusin enemmän kaikkea. Oli aika mukava viikonloppu.

Lauantain aikana tein pienen havainnon. Kun kävin vessassa niin kun pyyhein paperiin niin siihen jäi vähän verta. Ei siis sellaista vuotavaa, vaan vähän limaisen olosta. Pelästyin ihan mielettömästi. Tätä on nyt jatkunut 3 päivää, ei ole alkanut kunnolla vuotamaan eli vain pyyhkimällä huomaa. Kyselin isosiskoltani ja luin netistä niin monella on tälläistä ollut, mutta pitäisikö silti ottaa ennen torstain neuvolaa yhteyttä jonnekkin? Haluaisin asiaan varmistuksen ja tietää, että kaikki on hyvin. Mietityttää niin paljon.

Päivät on muuten mennyt tosi hyvin, lukuunottamatta tätä verijuttua. Tänään alkaa jälleen aherrus ja yritän ottaa rauhallisesti. Toivottavasti mahakkaalla on kaikki hyvin.