Taas on pari päivää vierähtänyt ihan huomaamatta ohi, kiitos koulun alkamisen. Opettajani kehotti minua olemaan erossa vaarallisista ja voimakkaan hajuisista aineista, mutta muuten saan heidän kanssaan olla tunneilla normaalisti. Helpotus. Ei ainakaan vielä tule innokkalita luokkalaisiltani kysymyksiä, miksen tunneilla käy. Huh.

Mitään kummallista tässä ei ole oikein tapahtunut. Minulla oli antibiottikuuri ja pelkäsin, että raskaus menee kesken, mutta ei ainakaan mitään keskenmenon oireita ole ollut. Mitä nyt lääkkeiden oireisiin kuului mahakipua ja väsymystä, molemmat oireet osuivat minuun. Mahaani särki ihan mielettömästi, mutta sekin oli sellaista hetkittäistä. Kokoajan odotin, että alan vuotamaan ja raskaus keskeytyy, mutta näin ei käynyt. Onneksi!

Huomenna tulee täyteen tasan 6 viikkoa. Ollaan puolessa välissä kriittistä aikaa. Noin 6 viikon päästä pääsen jo julkaisemaan tietoa sukulaisilleni. Vähän pelottaa, miten he asian ottavat. Saattaa olla aika järkytys aluksi kun ei ole vakituista poikaystävää ja opiskelut kesken, mutta eiköhän kaikki tiedon sulata. Eniten pelottaa toinen isosiskoistani. Ristikuulustelut tulevat olemaan aika rankat.

Ja niin, tänään kavereiden kanssa viihteelle. Veden voimalla! Tanssimaan pitäis mennä, mutta rauhallisesti ajattelin ottaa. Ettei Mahakkaalle tule mitään ongelmia.

Huomisesta piti mainita, että melkovarmasti olen vauvan isän kanssa samassa paikassa. Vähän taas jännittää, että olenko hänelle edelleen pelkkää ilmaa vai en. Toivottavasti asenne on muuttunut ja voi edes moi sanoa, mutta sen näkee sitten huomenna. Hoh, olipa taas turha vuodatus.